Poliservice is een financiële dienstverlener en geeft over verschillende onderdelen financieel advies. Daarbij hebben we jarenlange ervaring met zakelijke en persoonlijke relaties. Je kunt daarom zowel als particulier, zzp’er of mkb’er bij ons terecht voor al jouw financiële vragen.

 

Deskundige adviseurs

Een team van ongeveer 45 medewerkers staat elke dag voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen. Alle adviseurs zijn deskundig en bieden een luisterend oor. Zo ontdekken we samen wat jij nodig hebt en wilt.

 

Onafhankelijke dienstverlener
Poliservice is een onafhankelijke financiële dienstverlener met klanten door heel Nederland. Onze eigenaar is a.s.r. verzekeringen. Wat dit voor jou als klant betekent? Zekerheid. Omdat wij hierdoor een financieel gezond bedrijf zijn. We adviseren ook financiële producten van andere aanbieders dan a.s.r. Hier zijn we vrij in.

 

Jij als klant staat centraal

Wij adviseren over verzekeren, sparen, inkomen, pensioen en hypotheken. Daarna praten wij met verzekeraars over producten die jij graag zou willen. We ontvangen geen bonus als we een verzekering voor je hebben afgesloten of een ander doel behaald hebben.

 

Autoriteit Financiële Markten, Kamer van Koophandel en btw-nummer

Wij hebben een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12006709 voor het uitvoeren van onze service. In het Handelsregister van de Kamer van Koophandel staat Poliservice geregistreerd onder nummer 301.376.43. Ons btw-nummer is 8055.30.794.B01.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. In een gratis eerste kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden.
030-698 18 18Elke werkdag van 8.00 tot 17.00 uur