Waarom advies van Poliservice?

Je droomhuis gevonden of voor jezelf beginnen? Het liefst wil je zo snel mogelijk alles geregeld hebben. Wij begrijpen dat. Maar vergeet niet dat het belangrijk is om ook na te denken over de financiële onderdelen die hierbij komen kijken. Hieronder vind je vijf onderwerpen waarbij goed advies belangrijk is.

 

Verzekeren

Hypotheek

Arbeidsongeschikt

Vermogen

Werkgever

Verzekeren

Je staat waarschijnlijk niet elke dag stil bij de risico’s die je loopt. Wij doen dat wel en denken daarom graag met je mee over de verschillende keuzes die je kunt maken. We kijken hierbij – samen met jou – naar het verschil tussen financiële risico’s die je zelf kunt dragen en risico’s die je wilt verzekeren.

 

Wij helpen iedereen!
Wij helpen iedereen!
Wij helpen iedereen!
Wij helpen iedereen!
Wij helpen iedereen!
Wij helpen iedereen!
Wij helpen iedereen!
Wij helpen iedereen!
Wij helpen iedereen!
Wij helpen iedereen!

Wij helpen iedereen!

Financieel vooruit.

Wij helpen jou als particulier, zzp’er of mkb’er financieel vooruit met ons doortastend handelen en zinvol advies. Hierdoor kun jij zelf de juiste keuzes maken.

Wij bieden maatwerk en zijn open over de kosten die we hiervoor berekenen. Alleen de kosten die we daadwerkelijk maken, brengen we in rekening.

Wij zijn adviseurs met veel kennis en ervaring. Hierdoor kunnen we zo goed mogelijk met je meedenken wat het beste voor je is.

Wij adviseren in passende producten van een groot aantal professionele en betrouwbare maatschappijen. Daarbij helpen we je graag met de aanvraag van het product.

Je kunt bij ons terecht met al je vragen over je persoonlijke en zakelijke financiële producten. We kijken graag mee naar waar jij nu staat en wat je wilt.

Benieuwd wat onze klanten van ons vinden?

Onderstaande reviews worden verzameld naar aanleiding van daadwerkelijk klantcontact met onze adviseurs. 

 

Meest recente reviews
10
9/10
23 mei 2024
Afsluiten reisverzekering
Vriendelijke, meedenkende, goed luisterende medewerker die je niks opdringt, maar goed en passend advies geeft. Wachttijd aan de telefoon mag iets beter, met 2 wachtenden voor me zeker 20 a 30 minuten in de wacht gestaan. Maar evengoed een tevreden klant.
Anoniem
10
10/10
22 mei 2024
Professioneel
Perfect
Teun
10
8/10
22 mei 2024
Vriendelijk en professioneel
Gelukkig tot nu toe weinig gebruik hoeven maken van onze verzekering. Maar bij vragen word ik tot nu toe iedere keer vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Jammer genoeg konden ze mij met mijn specifieke vraag niet helpen. Maar ze dachten wel mee over eventuele andere mogelijkheden.
Sandra
10
9/10
21 mei 2024
Snel en deskundig geholpen
Mijn ervaring is heel goed
Ans Koppers
10
7/10
21 mei 2024
Correct en duidelijk
Helaas heel lang moeten wachten aan de telefoon
Dick

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. In een gratis eerste kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden.

030-698 18 18Elke werkdag van 8.00 tot 17.00 uur
Postbus 369, 3700AJ, Zeist