Waarmee kunnen we je helpen?

Je denkt er liever niet over na, maar in je leven loop je de nodige financiële risico’s. Van klein tot groot. Om de gevolgen hiervan minder te maken, is Poliservice er voor jou. Met passend financieel advies waarmee je vooruit kan.

 

Wij geven over verschillende onderdelen financieel advies, dat past bij je persoonlijke situatie en fase in je leven. Ook als je zzp’er of mkb’er bent. Samen met jou kijken we naar je wensen en situatie en brengen we dit overzichtelijk in kaart. Dit doen we met een persoonlijk advies dat aansluit bij jou, jouw fase in het leven en je financiële situatie. Zo kun jij verder gaan met lekker leven en doen waar je goed in bent.

Particulier, zzp’er of mkb'er?
Particulier, zzp’er of mkb'er?
Particulier, zzp’er of mkb'er?
Particulier, zzp’er of mkb'er?
Particulier, zzp’er of mkb'er?
Particulier, zzp’er of mkb'er?

Particulier, zzp’er of mkb'er?

Particulier

Wanneer is een verzekering voor jou beter dan zelf het risico nemen? En hoe kies je dan de juiste verzekering? Poliservice helpt je graag met het beantwoorden van deze vragen. We adviseren je de juiste verzekeringen en zorgen ervoor dat je niet teveel betaalt. Daarnaast kunnen we je op meer terreinen advies geven. Bijvoorbeeld bij de aankoop van je eerste huis of als je graag je spaargeld wilt beleggen.

Stilstaan bij de risico’s die je als zzp’er loopt? De kans is groot dat dit je dagelijks bezighoudt. Hoeft ook niet, want dat doet Poliservice graag voor je. We brengen de risico’s in kaart en kijken samen met jou hoe je je het beste kunt verzekeren. Dit geeft zekerheid als het onverwacht toch misgaat. Wil je als zzp’er advies bij het afsluiten van je hypotheek? Ook daarbij helpen we je graag. 

Ondernemen betekent aanpakken, opbouwen en vernieuwen. Je geeft bijvoorbeeld geld uit aan nieuw personeel, ICT of machines. Goed bezig, maar vergeet je niet je verzekeringen hierop aan te passen? Poliservice denkt graag met je mee over de verzekerbare risico’s. We geven je het beste advies dat past bij jouw situatie. Heb je een vraag over vermogen, pensioen of arbeidsongeschiktheid? Ook daarbij helpen we je graag.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. In een gratis eerste kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden.
030-698 18 18Elke werkdag van 8.00 tot 17.00 uur