Welkom bij Poliservice!

Vanaf 1 januari 2024 heeft CZ besloten geen tussenpersoon meer te zijn voor reisverzekeringen van a.s.r. reisverzekeringen. Uw reisverzekering gaat daarom per deze datum over naar Poliservice. Combinatie met een zorgverzekering van CZ Heeft u uw zorgverzekering en aanvullende verzekering afgesloten bij CZ? Dan is de dekking van uw a.s.r. reisverzekering daarop afgestemd. Als u ook in 2024 bij CZ verzekerd blijft, dan loopt uw reisverzekering ongewijzigd door. Heeft u in 2024 geen zorgverzekering of aanvullende zorgverzekering meer bij CZ, dan kan dit gevolgen hebben voor met name de dekking medische kosten in uw reisverzekering. Neem in dat geval contact met ons op.

Over Poliservice

Poliservice is een financiële dienstverlener en geeft over verschillende onderdelen financieel advies. Daarbij hebben we jarenlange ervaring met zakelijke en persoonlijke relaties. Je kunt daarom zowel als particulier, zzp’er of mkb’er bij ons terecht voor al jouw financiële vragen.

 

Dé adviseur voor elke fase in je leven

Of het nou gaat om keuzes over financiële risico’s of jouw wensen in kaart brengen. We geven persoonlijk advies en kijken waar jij nu staat en wat je wilt. Elke fase in je leven vraagt om een passende aanpak. Ook wanneer het jouw bedrijf aangaat. Wij zorgen dat het goed geregeld is.

 

Waarmee kunnen we je helpen?

We helpen je niet alleen met het uitzoeken van de meest passende verzekering voor elke fase in jouw leven, maar kunnen je op veel meer terreinen adviseren. Bijvoorbeeld bij de aankoop van je eerste huis of als je graag je spaargeld wilt beleggen.

Verzekeringscheck of een andere vraag?

Of er nu wel of niets verandert, het is belangrijk om je verzekeringen na te lopen. Wij helpen je hier graag bij, zodat alles goed geregeld is. In een persoonlijk kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden.
030-698 18 18Elke werkdag van 8.00 tot 17.00 uur
Waarom Poliservice?
Waarom Poliservice?
Waarom Poliservice?
Waarom Poliservice?
Waarom Poliservice?
Waarom Poliservice?
Waarom Poliservice?
Waarom Poliservice?
Waarom Poliservice?
Waarom Poliservice?

Waarom Poliservice?

Financieel vooruit.

Wij helpen jou als particulier, zzp’er of mkb’er financieel vooruit met ons doortastend handelen en zinvol advies. Hierdoor kun jij zelf de juiste keuzes maken.

Wij bieden maatwerk en zijn open over de kosten die we hiervoor berekenen. Alleen de kosten die we daadwerkelijk maken, brengen we in rekening.

Wij zijn adviseurs met veel kennis en ervaring. Hierdoor kunnen we zo goed mogelijk met je meedenken wat het beste voor je is.

Wij adviseren in passende producten van een groot aantal professionele en betrouwbare maatschappijen. Daarbij helpen we je graag met de aanvraag van het product.

Je kunt bij ons terecht met al je vragen over je persoonlijke en zakelijke financiële producten. We kijken graag mee naar waar jij nu staat en wat je wilt.

Benieuwd wat onze klanten van ons vinden?

Onderstaande reviews worden verzameld naar aanleiding van daadwerkelijk klantcontact met onze adviseurs.

Meest recente reviews
10
10/10
10 jun. 2024
Netje en vriendelijk en duidelijk geholpen.
Vriendelijk
Nel
10
9/10
10 jun. 2024
Goed gesprek.
Fijn gesprek gehad met een duidelijk beeld wat de consequenties voor de premie bij het indienen van de schade dit zijn naar aanleiding van een aanrijding met mijn auto en een fietser.
Inge
10
9/10
08 jun. 2024
Kundige hulp en duidelijk wat wel en niet direct beantwoord kon worden
Kundige hulp en duidelijk wat wel en niet direct beantwoord kon worden
Carla
10
10/10
07 jun. 2024
Goede verzekering waar echt aan je gedacht wordt
Uitstekende service
Jen
10
9/10
07 jun. 2024
snel en deskundig
volledige inzet
A. Bosch