Voor jou als werkgever is het belangrijk dat een pensioenregeling aansluit bij wat je wil. Daarom maken we altijd eerst een duidelijk overzicht. Waar je staat, en wat je nodig hebt? Wat zijn je doelstellingen? Welke kennis en ervaring heb je al met pensioen? Welke risico’s kan en wil je lopen? Hoe staat je bedrijf er financieel voor? Het is belangrijk voor het voortzetten van je bedrijf dat je een pensioenregeling kiest die betaalbaar is. We houden hier altijd rekening mee. Ook onderzoeken we of je werkzaamheden onder een bedrijfstakpensioenfonds (BPF) of CAO vallen.

 

Wanneer we antwoord hebben op alle vragen, maken wij een analyse en krijg jij van ons een advies. Met het geven van het juiste advies houden we hier rekening mee:

 

  • Het soort pensioenovereenkomst;
  • Hoe de premie wordt belegd;
  • Belasting gerelateerde zaken;
  • Het nabestaandenpensioen;
  • Een eventuele eigen bijdrage van je medewerkers;
  • Aanvullende dekkingen zoals premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid;
  • De pensioenuitvoerder.

 

Het advies dat wij je geven past helemaal bij jouw onderneming en wordt op maat gemaakt. We helpen je graag verder in je zoektocht naar de juiste pensioenregeling.

 

Je sluit een pensioenregeling af voor je werknemers. Het is belangrijk dat je uitlegt wat de pensioenregeling inhoudt. Dit kun je zelf doen, maar wij adviseren om het te laten uitleggen door onze adviseurs die hier kennis en ervaring mee hebben. Zijn er vragen vanuit je werknemer? Wij leggen in simpele taal uit wat alles betekent. Ook hier kunnen we jou als werkgever mee helpen.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. In een gratis eerste kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden.
030-698 18 18Elke werkdag van 8.00 tot 17.00 uur

Directiepensioen

Wil je voor de directie een eigen pensioenregeling inrichten? Dat kan. Ook als je Directeur Grootaandeelhouder (DGA) bent. Je bent dan werkzaam op basis van een arbeidsovereenkomst. Ontdek er hier alles over.