Je staat er liever niet bij stil, maar als je arbeidsongeschikt raakt, zijn de financiële gevolgen zakelijk én privé vaak groot. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering kan je hierbij helpen.

 

Poliservice adviseert je graag over de mogelijkheden. Wij hebben de kennis en ervaring om voor jou als ondernemer te adviseren in je zoektocht naar de beste oplossing.

 

We starten met het in kaart brengen van jouw situatie en wensen. Hoe hoog is je arbeidsinkomen? Wie zijn daarvan afhankelijk? Wat zijn voor jou de mogelijkheden als je arbeidsongeschikt zou raken? We zetten alles voor je op een rijtje en gaan dan samen met jou op zoek naar wat past bij jou als ondernemer. We houden in ons advies rekening met het volgende:

 

  • Als je geen inkomen meer hebt, hoeveel weken kun je dan vooruit met je financiële reserves?
  • Wanneer je meer verdient, is het dan belangrijk om je verzekering aan te passen?
  • Wil je bij arbeidsongeschiktheid een vergoeding als je alleen je huidige activiteiten niet meer kunt doen? Of als je helemaal niet meer kan werken, ook niet in een ander beroep?
  • Wil je een verzekering voor een aantal jaren als je arbeidsongeschikt raakt of voor de gehele periode dat je arbeidsongeschikt bent?

 

Kortom: goed advies moet passen bij jouw situatie.

 

Arbeidsongeschikt of voor jezelf beginnen?

Ben je al klant bij Poliservice en ben je arbeidongeschikt verklaard of ben je van plan om voor jezelf te beginnen? Doorloop een van onze scenario's en ontdek wat er allemaal bij komt kijken.

 

Woonlastenverzekering

Een woonlastenverzekering keert geld uit als je inkomen daalt als gevolg van arbeidsongeschiktheid. Je kunt dan tijdens een bepaalde periode (een deel van) je maandelijkse hypotheeklasten betalen.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. In een gratis eerste kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden.
030-698 18 18Elke werkdag van 8.00 tot 17.00 uur