Welkom bij Poliservice

Je hebt je huidige verzekering(en) afgesloten via Polispakket, onderdeel van Anac. Om jou in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn gaat Polispakket vanaf 11 juli 2022 samenwerken met Poliservice B.V. uit Utrecht. Polispakket gaat vanaf die datum verder onder de naam Poliservice. Let op: wil je inloggen? Vanaf 5 augustus kun je een account aanvragen bij VKG. Hoe het werkt en wat VKG voor je kan betekenen wordt op 5 augustus aan je gemaild.

Over Poliservice

Poliservice is een financiële dienstverlener en geeft over verschillende onderdelen financieel advies. Daarbij hebben we jarenlange ervaring met zakelijke en persoonlijke relaties. Je kunt daarom zowel als particulier, zzp’er of mkb’er bij ons terecht voor al jouw financiële vragen.

 

Dé adviseur voor elke fase in je leven

Of het nou gaat om keuzes over financiële risico’s of jouw wensen in kaart brengen. We geven persoonlijk advies en kijken waar jij nu staat en wat je wilt. Elke fase in je leven vraagt om een passende aanpak. Ook wanneer het jouw bedrijf aangaat. Wij zorgen dat het goed geregeld is.

Download alvast het schadeformulier

Om je alvast op weg te helpen, kun je hieronder alvast je schadeformulier downloaden. Leg deze bijvoorbeeld in de auto, zodat je deze altijd snel bij de hand hebt.

 

 

Auto verkocht?

Als je je auto verkocht hebt ontvang je een vrijwaringsbewijs. Door het uploaden van dit formulier kunnen wij je verzekering beëindigen.
030-698 18 18Elke werkdag van 8.00 tot 17.00

Upload het vrijwaringsbewijs

Drag and drop bestanden

of klik om bestanden te kiezen

FAQ

Wie is ANAC

ANAC Verzekeringen was uw huidige financieel Adviseur in Eindhoven.

ANAC Verzekeringen verkocht verzekeringen ook rechtstreeks via in internet, te weten:

  • Chauffeurs verzekering
  • Cabrio direct
  • SV-Direct
  • Polis pakket

Poliservice is uw nieuwe financiële adviseur. ANAC Verzekeringen en Poliservice gaan voortaan door onder de naam Poliservice.

VKG (Van Kampen Groep) is een Volmacht Verzekeraar die namens Verzekeraars verzekeringen aanbiedt. VKG verzorgt de administratie van verzekeringspolissen voor Poliservice. Ook handelt VKG  de schadeafhandeling af.

Door de overgang van uw verzekering naar een andere maatschappij verloopt de betaling anders dan u gewend bent. Maatschappij ANAC schrijft tot eind september uw verzekeringspremie af, indien u in de tussentijd heeft opgezegd betaald VKG u het verschil terug vanaf de beëindigingsdatum tot eind september.

De incassokosten bij Chauffeurs verzekering, Cabrio direct, SV-Direct, Polis pakket zaten in de premie. De kosten hiervan zijn gestegen. VKG berekent alleen de verhoging aan jou door.

Deze servicebijdrage is € 1,82 per betalingstermijn. Als je per jaar betaalt dan is de servicebijdrage € 3,63. Dit is inclusief 21% assurantiebelasting.

Als u verhuist kan de premie van de verzekering wijzigen. Het huidige verzekeringsproduct wordt door VKG niet meer gevoerd. Dit betekent dat u een nieuwe verzekering moet afsluiten.

Nee, u bent altijd vrij om waar u wilt een verzekering af te sluiten. Poliservice kan u helpen bij het zoeken naar een verzekering die aansluit bij uw behoefte en wensen.

Nee Poliservice biedt producten van meerdere verzekeraars aan.

Nee, Poliservice biedt producten van meerdere verzekeraars aan. VKG biedt eveneens verzekeringen van meeste verzekeraars aan.

Een aantal verzekeringen worden verhuisd naar VKG. VKG heeft een ander systeem met een andere nummering.

De polis en de voorwaarden blijven gelijk.

Ja, dit kan via de Adviseur Online website van VKG : Inloggen - Adviseur Online

Ga naar ‘bij verkoop’   en upload je vrijwaringsbewijs op

Vul dit in via Poliservice website

Waarmee kunnen we je helpen?

We helpen je niet alleen met het uitzoeken van de meest passende verzekering voor elke fase in jouw leven, maar kunnen je op veel meer terreinen adviseren. Bijvoorbeeld bij de aankoop van je eerste huis of als je graag je spaargeld wilt beleggen.

Waarom Poliservice?
Waarom Poliservice?
Waarom Poliservice?
Waarom Poliservice?
Waarom Poliservice?
Waarom Poliservice?
Waarom Poliservice?
Waarom Poliservice?
Waarom Poliservice?
Waarom Poliservice?

Waarom Poliservice?

Financieel vooruit.

Wij helpen jou als particulier, zzp’er of mkb’er financieel vooruit met ons doortastend handelen en zinvol advies. Hierdoor kun jij zelf de juiste keuzes maken.

Wij bieden maatwerk en zijn open over de kosten die we hiervoor berekenen. Alleen de kosten die we daadwerkelijk maken, brengen we in rekening.

Wij zijn adviseurs met veel kennis en ervaring. Hierdoor kunnen we zo goed mogelijk met je meedenken wat het beste voor je is.

Wij adviseren in passende producten van een groot aantal professionele en betrouwbare maatschappijen. Daarbij helpen we je graag met de aanvraag van het product.

Je kunt bij ons terecht met al je vragen over je persoonlijke en zakelijke financiële producten. We kijken graag mee naar waar jij nu staat en wat je wilt.

Benieuwd wat onze klanten van ons vinden?

Onderstaande reviews worden verzameld naar aanleiding van daadwerkelijk klantcontact met onze adviseurs.

Meest recente reviews
10
10/10
19 jul. 2024
deskundig, klantvriendelijk en duidelijk
snelle telefonische reactie op de vraag per e-mail
H.C. van de Watering
10
10/10
18 jul. 2024
Snelle, behulpzame service.
Werd direct geholpen, de telefoniste had een goed antwoord op al mijn vragen en was zeer geduldig.
Ivar van Geel
10
10/10
18 jul. 2024
Prima service, altijd snel antwoord
Werd snel teruggebeld naar aanleiding van de vraag die ik via de mail gesteld had. Super service
N. van Vliet
10
9/10
18 jul. 2024
Deskundig en snel geregeld
Ik had al een verzekeringspakket. Dit heb ik uitgebreid met nog een verzekering. Dit was erg snel geregeld.
Len Roubroeks
10
10/10
18 jul. 2024
Top service
Vriendelijk
Gabriel

Jouw financiële wegwijzer

Als klant bij Poliservice ontvang je advies en ondersteuning. Dit kan zijn bij levensgebeurtenissen en veranderingen in je leefsituatie. Denk hierbij aan advies bij het kopen van een auto of het regelen van een verhuizing. Maar ook externe gebeurtenissen, zoals wetswijzigingen, vragen om advies.

 

Persoonlijk account

In je eigen persoonlijk afgeschermde omgeving houd je als klant zelf je profiel up-to-date. Dus hoe completer het klantprofiel, hoe gedetailleerder en persoonlijker het advies. Zie hieronder de voordelen op een rij:

 

  • Een duidelijk overzicht van je leefsituatie, financiën en verzekeringen;
  • Gepersonaliseerde ondersteuning bij vragen die je bezighouden;
  • Altijd op de hoogte van relevante zaken die passen bij jouw leefsituatie.
Adviestraject