Leg je regelmatig geld opzij? Dan bouw je een financiële buffer op. Dit kan zijn voor pensioeninkomen of voor bijzondere wensen. Maar ga je dat doen door te sparen of te beleggen? Of misschien wel allebei! Hoe pak je dit eigenlijk aan?

 

Bij beleggen is het belangrijk om eerst jouw doelen en wensen goed in kaart te brengen. Wat wil je bijvoorbeeld bereiken en hoeveel vermogen heb je daarvoor nodig? Poliservice kijkt graag mee of beleggen een goede optie is voor jou. 

 

Wat we eerst doen is jouw persoonlijke en financiële doelen en risicobereidheid te bekijken. Als daaruit blijkt dat beleggen bij je past, maken we samen een concreet financieel plan. Zodat jouw vermogen kan groeien om je doelen te bereiken. En ondertussen kun jij je helemaal op je onderneming richten.

Met pensioen of voor jezelf beginnen?

Ben je al klant bij Poliservice en ga je met pensioen of ben je van plan om voor jezelf te beginnen? Doorloop een van onze scenario's en ontdek wat er allemaal bij komt kijken.

 

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. In een gratis eerste kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden.
030-698 18 18Elke werkdag van 8.00 tot 17.00 uur

Ook sparen?

Verstandig om als zzp’er te doen. Ook als je bijna geen rente ontvangt op je spaarrekening. Door te sparen houd je je financiële zaken gezond. Dat geeft ook rust en voorkomt dat je in de financiële problemen komt als je eens minder inkomsten hebt.