Iedereen is, volgens de Zorgverzekeringswet, verplicht een ziektekostenverzekering af te sluiten. Dit geldt ook voor jou als ondernemer. Met het verplichte basispakket van de zorgverzekering ben je verzekerd voor de standaardzorg. Dit is de zorg van bijvoorbeeld de huisarts, het ziekenhuis of de apotheek.

 

Voor jou als ondernemer bieden verzekeraars ook zorgverzekeringen aan met speciale voordelen. Denk hierbij aan een uitgebreidere dekking voor fysiotherapie. Je kunt een zorgverzekering en bijvoorbeeld een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten bij dezelfde verzekeraar. Dit kan voordelen opleveren. Maar welke dekking past nu bij jouw situatie?

 

We kijken graag met je mee wat de mogelijkheden voor jou als ondernemer zijn. Omdat geen situatie hetzelfde is, gaan we op zoek naar de meest passende oplossing voor jou.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. In een gratis eerste kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden.
030-698 18 18Elke werkdag van 8.00 tot 17.00 uur

Vitaliteit

Als ondernemer is het belangrijk om fit te blijven, om ziekte te voorkomen. Wij kunnen je alles vertellen over programma’s bij zorg- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen waarmee jouw gezonde levensstijl je premiekortingen kan opleveren.