Leuk is anders, maar toch is het verstandig om eens bij je eigen overlijden stil te staan.
Als je overlijdt, hebben je nabestaanden verdriet. Het is dan zwaar voor ze om ook de uitvaart te moeten regelen. Jij kunt daarbij nu al helpen door jouw wensen voor je eigen uitvaart vast te leggen. Denk ook eens aan een testament als je precies wilt vastleggen hoe de erfenis verdeeld moet worden.

 

Uitvaartverzekering

Wat je hiervoor precies moet regelen, dat weten wij. Je hoeft alleen maar even de tijd te nemen om jouw wensen met een van onze adviseurs te bespreken. Samen kijken we of je daarvoor een uitvaartverzekering nodig hebt of dat je beter hiervoor geld opzij kunt zetten. Want je wilt je nabestaanden niet met een hoge rekening opzadelen.

 

Weet je wat een uitvaart kost in jouw gemeente? En zou je deze kosten willen afdekken met een uitvaartverzekering? Staat er genoeg geld op je spaarrekening, dan heb je misschien geen uitvaartverzekering nodig. Hieronder vind je hier meer informatie over.

Met wie wil je het over je uitvaartverzekering hebben?
Met wie wil je het over je uitvaartverzekering hebben?
Met wie wil je het over je uitvaartverzekering hebben?
Met wie wil je het over je uitvaartverzekering hebben?

Met wie wil je het over je uitvaartverzekering hebben?

Contact met Poliservice over je verzekering

Wil je informatie over jouw uitvaartverzekering of heb je een vraag over je bestaande uitvaartverzekering?

Behoefte om een nieuwe of aanvullende uitvaartverzekering af te sluiten?

Alles over overlijden

Ben je al klant bij Poliservice en wil je meer weten over wat er komt kijken bij een overlijden? Doorloop het scenario Overlijden.

Naar het scenario

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. In een gratis eerste kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden.
030-698 18 18Elke werkdag van 8.00 tot 17.00 uur

Overlijdensrisicoverzekering

De financiële gevolgen van een overlijden worden vaak besproken als je een hypotheek gaat afsluiten. Op dat moment sluit je een overlijdensrisicoverzekering af, zodat je huis niet verkocht hoeft te worden als één van de partners overlijdt. Maar ook zonder hypotheek kan een overlijdensrisicoverzekering nuttig zijn.