In Nederland is iedereen van 18 jaar of ouder verplicht om een basiszorgverzekering af te sluiten. Kinderen onder 18 jaar zijn meeverzekerd op de polis van de ouder(s) en hoeven geen eigen premie te betalen. Waar je met een basisverzekering voor verzekerd bent? Voor zorg door de huisarts, medisch specialisten, verloskundigen, geneesmiddelen en een verblijf in het ziekenhuis. Er zijn twee verschillende soorten basisverzekeringen: een Natura- of een Restitutieverzekering.Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het geeft daarom een veilig gevoel wanneer je een ongevallenverzekering hebt afgesloten. Je bent dan verzekerd tegen de financiële gevolgen als je invalide wordt of zelfs overlijdt. Deze verzekering kun je voor jezelf afsluiten (persoonlijke ongevallenverzekering) of voor je hele gezin (gezinsongevallenverzekering).

 

Wij kijken graag met je mee welke fase in je leven om welke verzekering vraagt. Hierbij bespreken we jouw behoeftes en persoonlijke wensen en gaan samen op zoek naar de beste verzekering die bij je past.

Voor welke basisverzekering kies jij?
Voor welke basisverzekering kies jij?
Voor welke basisverzekering kies jij?
Voor welke basisverzekering kies jij?

Voor welke basisverzekering kies jij?

Naturaverzekering

Kies je voor een zorgverlener zonder contract voor je behandeling? Dan krijg je niet alles vergoed.

Het maakt niet uit of de zorgverlener wel of geen contract heeft bij je verzekering. Je krijgt je rekening helemaal vergoed (tot een bepaald tarief).

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. In een gratis eerste kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden.
030-698 18 18Elke werkdag van 8.00 tot 17.00 uur

Meer verzekeringen?

Heb je al eens nagedacht over andere verzekeringen zoals een aansprakelijkheidsverzekering, inboedelverzekering of rechtsbijstandverzekering? Ook hier kunnen we met je meekijken wat voor jou passend is.

Sluit je je verzekeringen bij één partij af? Dit kan voordeliger zijn dan losse verzekeringen. Wij zetten ze dan allemaal in een duidelijk overzicht. Zodat jij onbezorgd kan genieten, daar zorgen wij voor!