Wonen doe je graag zonder zorgen. Een schade in of aan je huis vraagt daarom om de juiste verzekering. Je persoonlijke bezittingen kun je verzekeren met een inboedelverzekering. Hiermee zijn niet alleen je spullen ín je huis maar ook óm je huis goed verzekerd. Ook een goede opstalverzekering of een woonhuisverzekering is belangrijk als je een eigen huis hebt. Het verzekert je tegen schade.

 

Poliservice geeft je graag advies over de verschillende verzekeringen die passend voor jou en jouw situatie zijn. We houden hierbij rekening met je persoonlijke wensen en behoeftes. In het geval van schade aan je woning of spullen, zorgen wij ervoor dat de schade snel en goed wordt afgehandeld.

Ingrijpende gebeurtenissen

Ben je al klant van Poliservice en wil je een nieuwe woning huren of ben je van plan je huidige woning te verbouwen? bereid je hierop voor door een scenario te doorlopen.

Ook voor gebeurtenissen waar je niet op zit te wachten, zoals inbraak of woningbrand, zijn er scenario's die je laten zien wat hierbij komt kijken. Klik op een scenario om hem te doorlopen.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. In een gratis eerste kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden.
030-698 18 18Elke werkdag van 8.00 tot 17.00 uur

Meer verzekeringen

Niet alleen je huis met inboedel vraagt om de juiste verzekering. Want heb je bijvoorbeeld goed nagedacht over je motorrijtuigen- of aansprakelijkheidsverzekering? Onbezorgd blijven genieten van al je persoonlijke bezittingen, daar zorgen wij graag voor met een advies dat bij jou past.

Sluit je je verzekeringen bij één partij af? Dit kan voordeliger zijn dan losse verzekeringen. Wij zetten ze dan allemaal in een duidelijk overzicht. Zodat jij onbezorgd kan genieten, daar zorgen wij voor.