Je wil graag onbezorgd op vakantie gaan. Of je dit nu met het vliegtuig, de boot, de camper, de caravan of de auto doet. Het moment dat je de deur achter je dichttrekt, moet het moment van ontspanning worden. Dan kun je optimaal genieten van je weekendje weg of vakantie.

 

Voor dit onbezorgde gevoel kun je een verzekering afsluiten. Bijvoorbeeld een korte of doorlopende reisverzekering. Een annuleringskorting is hierbij een van de mogelijkheden.

 

Een reisverzekering kun je zelf samenstellen. De meeste verzekeraars bieden een basisdekking die je naar jouw wensen kunt aanvullen. Voorbeelden van aanvullende mogelijkheden zijn: wintersport, annulering en het dekkingsgebied (Europa of wereldwijd). Bij sommige verzekeraars kun je het hele jaar door modules aan- of uitzetten. Zo betaal je nooit te veel.

 

Advies nodig? Wij helpen je graag. Hierbij kijken we naar jouw persoonlijke wensen en behoeftes voor de best passende verzekering en dekking.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. In een gratis eerste kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden.
030-698 18 18Elke werkdag van 8.00 tot 17.00 uur

Meer verzekeringen?

Naast een reisverzekering zijn verzekeringen voor je spullen thuis ook belangrijk. Denk hierbij aan je fiets, de inboedel of een rechtsbijstandverzekering. Ook hier kunnen we met je meekijken wat voor jou passend is.

Sluit je je verzekeringen bij één partij af? Dit kan voordeliger zijn dan losse verzekeringen. Wij zetten ze dan allemaal in een duidelijk overzicht. Zodat jij onbezorgd kan genieten, daar zorgen wij voor.