Ben je zzp’er en wil je een huis kopen? Dat is mogelijk, want je hoeft voor het afsluiten van een hypotheek niet per se een vaste baan te hebben. Om jouw inkomen te beoordelen, kijken geldverstrekkers naar de jaarcijfers van de afgelopen drie jaar. Maar ook naar je persoonlijke situatie.Kopen, verbouwen, aflossen of omzetten?

Op het gebied van hypotheken kan Poliservice je adviseren en helpen. Met onze kennis en ervaring gaan wij, samen met jou, op zoek naar de beste oplossing voor jouw situatie. Of het nou gaat om het kopen van een huis en verbouwen of het omzetten of aflossen van je hypotheek.

Meer informatie over onze services?

Lees dan eens onze advieswijzer of het dienstverleningsdocument hypotheken door. Deze kunt u vinden onder het tabblad contact - downloads

Actuele hypotheekrentes

Natuurlijk wil je weten hoe hoog de rente is als je een hypotheek afsluit. Hier vind je daarom de rentetarieven van onze hypotheken.

Ons team

employer

Rudy

Magendans

Specialist bemiddeling

employer

Marcel

Overdijk

Allround financieel adviseur

employer

Hans

Verduijn

Specialist bemiddeling

employer

Mariska

Toika

Specialist bemiddeling

Heb je een vraag?

Neem vooral contact met ons op. In het gratis eerste gesprek bespreken we graag de mogelijkheden.
030-698 18 18Elke werkdag van 8.00 tot 17.00 uur

Advies over een ander onderwerp?

Bijvoorbeeld over een verzekering of over andere financiële producten. Onze adviseurs kunnen je hier ook alles over vertellen. Hier vind je nog een aantal disciplines waarover wij ondernemers graag adviseren.